το ταψι μολις βγηκε απο τον φουρνο
ξιφιας φιλετο περιπου ενα κιλο
πατατες 1 κιλο περιπου
ρηγανη -αλατι-λιγο πιπερι
2 λεμονια- λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ανακατευουμε τον χυμο των λεμονιων με το λαδι την ρηγανη το αλατι και το πιπερι
και με ολο αυτο πασαλιβουμε τις πατατες
τα βαζουμε στο ταψι με καπακι οπως φαινεται στην φωτογραφια και οσο υλικο περισεψε το ριχνουμε μεσα στο ταψι
το ψηνουμε περιπου μια ωρα στους 200 βαθμους
βγαζουμε το καπακι και το ψηνουμε περιπου 20 λεπτα για να παρουν χρωμα οι πατατες
δοκιμαστε το η γευση του ειναι καταπληκτικη
ευκολο φαγητο με απλα υλικα το φιλετο του ξιφια λιωνει στο στομα και οι πατατες πεντανοστημες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου